INDIVIDUELE SESSIES

VIDEO-CHAT, TELEFONISCH OF IN AMSTERDAM

Naast de groepsbijeenkomsten die ik geef, is er ook de mogelijkheid om individuele sessies te boeken. Dit kan per video-chat (Zoom), telefonisch of in een persoonlijke ontmoeting bij mij thuis in Amsterdam. Misschien heb je vragen die je liever niet in een groep deelt, of heb je behoefte om uitvoerig en in alle rust licht te laten schijnen op de dingen waar je tegenaan loopt, dan biedt een privé sessie daarvoor de ruimte.

Doorgaans is 1 sessie genoeg om tot de kern van de kwestie te komen en inzicht te krijgen in de diepere mechanismen die eraan ten grondslag liggen. Als de mechanismen die voor stress en psychisch lijden zorgen worden doorzien, ontstaat er vaak onmiddellijk een gevoel van ruimte en ontspanning. Meestal is het mogelijk om op korte termijn een sessie in te plannen, zodat we ‘het ijzer kunnen smeden als het heet is’.

Hoe boek je een individuele sessie?

Stuur een mail naar info@erikvanzuydam.com en geef aan dat je een sessie wilt boeken. Geef eventueel wat data & tijdstippen aan waarop de sessie zou kunnen plaatsvinden. Geef ook je voorkeur aan op welke manier je een sessie wilt ( ZOOMsessie, telefonisch of persoonlijke ontmoeting) Ik mail je dan snel terug en zal wat mogelijke data/tijden noemen waarop ik beschikbaar ben.

Tarieven

Een zoomsessie of telefonische sessie duurt 45-50 minuten. Kosten: € 60,- . Een privé sessie bij mij thuis in Amsterdam duurt 1 uur. Kosten € 80,-. Na de eerste sessie is het ook mogelijk om kortere vervolgsessies van 30 minuten te boeken (€ 40,-)