ONLINE SESSIES

Sinds de Corona-crisis ben ik begonnen met het geven van regelmatige online bijeenkomsten. Hoewel ik aanvankelijk twijfels had over dit medium blijkt het verbazingwekkend goed te werken.

De online sessies zijn bedoeld als een reminder en consequente verwijzing naar je natuurlijke staat, waarin je vrij bent van het rumoer van het verstand. Het gaat hierbij niet om theorie, maar om een daadwerkelijk gevoelde realisatie waarbij je voorbijgaat aan de ego-identiteit en je jezelf gaat ervaren als als de stille, onverstoorbare ruimte van Bewustzijn. De plek waar we rust en compleetheid kunnen ervaren, onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden, waarop de angsten, de frustraties, de machteloosheid en de zorgen van de mind geen impact hebben.

Als je een verlangen voelt om je aandacht af te wenden van de wereld van de mind en je te ontspannen in de stilte van je wezenlijke natuur, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze sessies.

Je kunt eenmalig deelnemen aan een sessie, het is ook een goede manier om kennis met me te maken als je bijvoorbeeld overweegt om aan een dagbijeenkomst of retraite mee te doen. Maar juist omdat de kracht van herhaling zo wezenlijk is als het gaat om Zelf-herinnering, zijn deze laagdrempelige sessies een mooie uitkomst. De mind geeft zich nu eenmaal niet makkelijk gewonnen en zal er regelmatig weer in slagen om je gevangen te houden in onbewuste identificatie. Daarom is het goed om je met regelmaat weer even te drenken in de natuurlijke toestand van simpelweg Zijn. Daarmee wordt de misleidende kracht van de mind verzwakt en zal de ervaring van rust, vrijheid en helderheid steeds krachtiger op de voorgrond komen.

Zoals ook bij de retraites en dagbijeenkomsten verlopen de online sessies in de vorm van een vraag & antwoord structuur.

KOSTEN

De kosten van een Zoom-sessie (anderhalf uur) bedragen € 12,50

OVER ZOOM

Zoom is een gebruiksvriendelijke Cloud dienst waarmee je een online bijeenkomst kunt houden. Je moet een microfoon en luidspreker hebben aangesloten op je PC en eventueel voor video een webcam. Bij een laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon. Voor jou als deelnemer zijn er geen kosten aan verbonden. Als je je aanmeldt voor de online sessie(s), ontvang je een duidelijke handleiding.

AGENDA

Naar Agenda